Ndërlidhjet

VARSHAVË


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë sot në kryeqytetin e Polonisë e filloi konferencën për të drejtat e njeriut.
Mbi 500 ekspertë, përfaqësues të qeverive dhe aktivistë për të drejtat e njeriut, gjatë dy javëve do t'i diskutojnë të drejtat e njeriut në Azinë Qendrore, Ballkan dhe pjesë tjera të Evropës.
XS
SM
MD
LG