Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Bashkimit Evropian në Kosovë, ka kumtuar sot se për shkak të sqarimeve të nevojshme ligjore të OKB-së për privatizimin, vala e tretë e tenderëve të shpallur me 10 shtator 2003, me datë të paraparë për dorëzim të ofertave me 11 Nëntor 2003, është anuluar. Aktualisht Kombet e Bashkuara janë në proces të shqyrtimit te tri ligjeve mbi privatizimin, me të cilat Serbia dhe Mali i Zi e kontestojne këtë proces.
XS
SM
MD
LG