Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush ka shprehur sot dyshim për mundësinë e gjetjes së zyrtarit të lartë të administratës lidhur me dyshimet se ka zbuluar në mënyrë të paligjshme identitetin e një gjeteje të CIA-s. Me këtë rast presidenti Bush ka thënë: "Nuk e dij se a do ta gjejmë zyrtarin e lartë të administrates. Kjo është një administratë e gjerë dhe aty ka shumë zyrtarë të lartë. Unë do të doja ta di të vërtetën. Për këtë arsye kam kërkuar nga stafi im që plotësisht të bashkëpunojnë me hetuesit".
XS
SM
MD
LG