Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës Harri Holkeri tha sot se bisedimet Beograd – Prishtinë nuk kanë të bëjnë me statusin e Kosovës apo me çështje politike, veçse ka për qëllim sigurimin e përparimit konkret në çështjet praktike. "Vetëm nëse bisedojmë mund të arrijmë progres në zbardhjen e çështjes së të zhdukurve, mund ta lehtësojmë kthimin e personave të zhvendosur dhe të punojmë në ndërtimin e shoqërisë multietnike" – tha Harri Holkeri, në fjalimin e tij të parë drejtuar qytetarëve të Kosovës. Ai mëtutje ka kërkuar nga liderët kosovarë që deri të premten të njoftojnë se a do të marin pjesë në bisedimet e Vjenës apo jo.
XS
SM
MD
LG