Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Zvicrës do të shpenzoj afro 30 milionë euro gjatë tri viteve të ardhshme në përpjekje zhvillimore në Kosovë, ka thënë sot Hubert Eisele, nga agjencia zvicerane për zhvillim. Ai ka thënë se këto të holla do të shpenzohen për projekte nga fusha sociale, ekonomia, infrastruktura dhe për ndërtimin e institucioneve.
XS
SM
MD
LG