Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Harri Holkeri mbrëmë ka ofruar dy ministri tjera për zgjërimin e kapacitetit të Qeverisë së Kosovës.
Oferta, e bërë në takimin e tij me udhëheqësit kosovarë dhe përfaqësuesit e kuintit në Prishtinë, nga pala kosovare është vlerësuar si një lëvizje serioze që ajo të dakordohet të shkojë në bisedimet në Vjenë.
XS
SM
MD
LG