Ndërlidhjet

BRUKSEL


Nesër përfundojnë zyrtarisht 12 vitet e ndihmës humanitare të Bashkimit Evropian në vendet e dala nga ish-Jugosllavia. Që nga viti 1991 2 miliard e 700 milionë dollarë ndihma kanë shkuar në këtë rajon.
Megjithatë burimet nga Brukseli zyrtar thonë se ndihma evropiane do të vazhdojë, por do jetë e përqëndruar në rindërtim dhe projektet e zhvillimit.
XS
SM
MD
LG