Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Nexhat Daci ka kërkuar bashkëkryesim të qeverisë vendore dhe të UNMIK-ut edhe në çështjet e drejtësisë dhe të sigurisë, për ta bërë të mundur filimin e dialogut në Vjenë.
XS
SM
MD
LG