Ndërlidhjet

MITROVICË


Zyrtarët e lartë të Këshillit kombëtar serb, Milan Ivanoviq dhe Nebojsha Joviq janë dënuar përkatësisht tre dhe katër muaj heqje lirie me kusht. Aktvendimi është shpallur sot nga një trupë e gjykatësve ndërkombëtar në Mitrovicë. Ata ishin të akuzuar për përfshirje në trazirat e 8 prillit të vitit të kaluar me ç'rast në Mitrovicë ishin lënduar më se 20 policë ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG