Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës tha se deri në fund të vitit do të ngriten edhe 30 aktpadi kundër të dyshuarve me përgjegjësi të lartë.
Carla del Ponte i tha Këshillit të Sigurimit se Kroacia, Serbia dhe Mali i Zi, serbët e Bosnjes dhe kroatët e Bosnjes kanë dështuar në bashkëpunimin me Tribunalin.
Del Ponte tha se lideri serb i Bosnjes Radovan Karaxhiq dhe gjenerali Ratko Mlladiç fshihen në Serbi dhe Mal të Zi.
XS
SM
MD
LG