Ndërlidhjet

PRAGË


Në Evropë ka tre milionë persona të zhvendosur, thuhet në raportin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.
Raporti thotë se të zhvendosurit janë larguar nga konfliktet e armatosura, ose u janë shkelur të drejtat në vendet e tyre.
Në vendet me popullatë të zhvendosur bëjnë pjesë Bosnjë-Hercegovina, Gjeorgjia, Rusia, si dhe Serbia dhe Mali i Zi.
XS
SM
MD
LG