Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi tha sonte në Prishtinë se "vlerësojmë se dialogu konstruktiv dhe parimor është në të mirën e të gjithëve". Ai mëtutje tha se "ftojmë institucionet e Kosovës që të marrin vendime të përgjegjshme në të mirë të unitetit politik dhe institucional, në përputhje të plotë më interesat e qytetarëve dhe angazhimet e komunitetit ndërkombëtar në Kosovë".
XS
SM
MD
LG