Ndërlidhjet

TIRANË


Kryetari i Komisionit të Zgjedhjeve Ilirijan Celibashi është shprehur se procesi zgjedhor në shkallë vendi po zhvillohet normalisht, me përjashtim të disa problemeve teknike. "Ka patur pretendime te ndryshme ne lidhje me listen e zgjedhesve. Dua të rikonfirmoj se lista e zgjedhesve eshte ne perputhje me vendimet e KQZ. Ajo është përgatitur ne perputhje me rregullat e kodit zgjedhor dhe mund t'ju siguroj se nuk asnjë manipulim te saj, " ka deklaruar Celibashi.
XS
SM
MD
LG