Ndërlidhjet

VJENË


"Takimi i djeshëm, i paralajmëruar si dialog ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, ishte vetëm një takim protokollar, edhe pse asnjëra nga palët nuk dëshiron ta shohë si të tillë", shkruan Standard e Vjenës.
"Delegacionet nga Serbia dhe Kosova, jokomplete dhe të pa disponuara erdhën vetëm të mos i fyejnë zyrtarët e lartë të Kombeve të Bashkuara, Bashkimit Evropian, NATO-s dhe Austrisë", vlerëson gazeta.
"Në tryezë nuk kishte askush nga Kosova, i cili do të mund të bisedonte me Serbinë", shkruan Standard.
XS
SM
MD
LG