Ndërlidhjet

LONDËR


"Takimi i Vjenës nuk ishte miqësor. Derisa tensionet ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit mbeten të larta, çështja e statusit final të Kosovës është jashtë agjendës", shkruan Financial Times.
"Telashet para dhe gjatë takimit, vetëm i kanë nënvizuar vështirësitë me të cilat përballet bashkësia ndërkombëtare në zgjidhjen e problemit të Kosovës", pohon gazeta.
"Liderët e Serbisë dhe Kosovës mezi mundën të flasin me njëri tjetrin, por së paku u takuan, dhe me takimin e tyre filloi procesi i gjatë i zgjidhjes së ardhmërisë së Kosovës", konkludon Financial Times.
XS
SM
MD
LG