Ndërlidhjet

UASHINGTON/TIRANË


"Shtetet e Bashkuara përshëndesin zhvillimin e zgjedhjeve lokale në Shqipëri" – thuhet në një deklaratë për media të nënshkruar nga zëdhënësi i departamentit amerikan të shtetit, Richard Boucher.
Në këtë deklaratë mëtutje thuhet se "jemi të inkurajuar nga një vlerësim i ODHIRIT, që vërejti se përveç disa problemeve, zgjedhjet u zhvilluan në një mënyrë përgjithësisht profesionale, transparente dhe të pa anshme, duke treguar një përparim të madh drejt përmbushjes së standardeve zgjedhore demokratike ndërkombëtare".
XS
SM
MD
LG