Ndërlidhjet

VJENË


Lideri i grupit politik të Serbisë, G17 plus, Mirolub Labus vlerësoi se Beogradi më kurrë nuk do të sundoj në Kosovë. Në një itnervistë për gazetën Prese, ai ka thënë se në Kosovë do të udhëheqin njerëzit që legjitimitetin do ta fitojnë nëpërmjet të zgjedhjeve, me ç'rast duhet të ketë vend edhe për serbët e Kosovës. Ai ka thënë se qëllim kryesor i politikës serbe duhet të jetë kthimi i të zhvendosurve në Kosovë dhe siguria e tyre.
XS
SM
MD
LG