Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidentët e Serbisë e Malit të Zi dhe Maqedonisë, Svetozar Maroviq dhe Boris Trajkovski, e kanë përshëndetur fillimin e dialogut Prishtinë-Beograd, dhe kanë vlerësuar se në vazhdim të këtij procesi, në Kosovë së pari duhet vendosur standardet evropiane dhe demokratike.
Në takimin në Beograd, dy udhëheqësit kanë konstatuar se ndërmjet dy vendeve nuk ka çështje të pazgjidhura, kurse për çështjet e rajonit, janë shprehur qëndrime identike, njoftohet në komunikatën e lëshuar nga presidenca në Beograd.
XS
SM
MD
LG