Ndërlidhjet

VATIKAN


Në fjalimin e tij të sotëm, që është vlerësuar si emocional, Papa Gjon Pali i Dytë tha se ai synon të qëndroj në këtë pozitë "aq gjatë sa të jetë dëshira e zotit". Këto komente Papa Gjon Pali i dytë i bëri para kardinalëve dhe peshkopëve nga e gjithë bota, në fund të një tubimi katërditor, që u bë në kuadër të shënimit të 25 vjetorit të zgjedhjes së Papës Gjon Pali i Dytë për ta udhëhequr Kishën Katolike. Duke folur për shpalljen lume të Nënes Tereze, që është paralajmëruar për nesër në Selinë e Shenjtë, Papa Gjon Pali i dytë tha se "ajo ishte një shembull i veçant" i mirësisë.
XS
SM
MD
LG