Ndërlidhjet

BUKURESHT


Tre ministra të qeverisë rumune kanë dhënë dorëheqje pas akuzave për korrupsion, plagjiat dhe konflikt të interesave.
Kryeministri Adrian Nastase tha se dorëheqjet e ministrave për integrime evropiane, të shëndetësisë dhe të një ministri pa resor, do t'ia lehtësojnë qeverisë
negociatat për hyrje në Bashkimin Evropian.
XS
SM
MD
LG