Ndërlidhjet

BEOGRAD


Tre ish ushtarë të armatës jugosllave sot janë dënuar me burg për krime të luftës të kryera në Kosovë.
Gjykata e lartë ushtarake e dënoi majorin Dragisha Petkoviq me 9 vjet burg, kurse ushtarët rezervistë Nenad Stamenkoviq dhe Tomica Joviq me nga 7 vjet burg.
Ata u akuzuan se në vitin 1999 kanë vrarë dy shqiptarë civilë në një fshat në afërsi të Prishtinës.
XS
SM
MD
LG