Ndërlidhjet

BUKURESHT


Rreth 90% të qytetarëve rumunë votuan për ndryshimet kushtetuese, që do ta afronin vendin drejt Bashkimit Evropian.
Ndryshimet parashohin garantimin e pronës private, heqjen e pengesave për investimet e huaja dhe pavarësimin e sistemit gjyqësor.
XS
SM
MD
LG