Ndërlidhjet

BEOGRAD


Komandanti i ushtrisë së Serbisë dhe Malit të Zi, gjeneral Branko Krga, i ka vlerësuar katër aktakuzat e ngritura nga Gjykata e Hagës ndaj katër ushtarakëve të lartë "si të pabaza."
Akuzat lidhen me krimet e luftës të kryera në Kosovë.
Policët serbë kanë kërcënuar sot se do mbajnë protesta në mbështetje të shefit të tyre Sreten Lukic, që është një nga të akuzuarit.
Megjithatë kryeprokurorja, Carla Del Ponte, ka përsëritur se është detyrim i Beogradit t'i dorëzojë të gjithë të akuzuarit.
XS
SM
MD
LG