Ndërlidhjet

TIRANË


Njësiti i përbashkët ushtarak i Evropës Juglindore, vitin e ardhshëm do të jetë i gatshëm të merr pjesë në misionet ushtarake dhe humanitare, ka deklaruar komandanti i brigadës Givanni Sulis.
Njësiti do të jetë nën komandën e NATO-s, kurse shtabin do ta ketë në Kostancë, Rumani.
4.000 ushtarët e brigadës do të jenë nga Shqipëria, Bullgaria, Kroacia, Maqedonia, Greqia, Italia, Rumania, Sllovenia, Turqia dhe Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG