Ndërlidhjet

SHKUP


Të paktën 10 policë dhe disa civilë, në mesin e tyre edhe fëmijë, janë lënduar në incidentin në lagjen e romëve Shuto Orizari në Shkup, kur banorët nuk lejuan shembjen e një shtëpie të ndërtuar pa leje, pronë e ish deputetit të Kuvendit të Maqedonisë Amdi Bajram.
Policia tha se 300 banorët lokalë i gjuajtën me gurë organet e rendit, ndërsa shkatërruan edhe 7 automjete të policisë.
Rrënimi i objektit ka vazhduar pas qetësimit të gjendjes.
XS
SM
MD
LG