Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush tha se ndihma ndërkombëtare dhe premtimet për kredi për Irakun do t'i japin hov rindërtimit të Irakut.
Në adresën e përjavshme në radio, Bush nënvizoi se "punë e vështirë" mbetej për t'u përmbushur, pasi ende "liria ka qrmiq në Irak".
"Amerika dhe bashkësia ndërkombëtare nuk do të tremben. Cdo anëtar i koalicionit e kupton se Iraku nuk duhet të bëhet sërish strehë për tiraninë, terrorin dhe kërcënimin e botës", tha Bush, duke vlerësuar premtimet e bëra në konferencën e donatorëve për Irakun në Madrid.
XS
SM
MD
LG