Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Katër organizata kanë rënë dakort si të veprojnë brenda një grupi ndërkombëtar vëzhgues mbi kontrollin e fondeve për zhvillimin e Irakut, që do të kontrollohen nga Shtetet e Bashkuara dhe Britania e Madhe.
Në grupin vëzhgues do të jenë përfaqësuesit e Kombeve të Bashkuara, Bankës Botërore, Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Fondit Arab për Zhvillim Ekonomik dhe shoqëror.
XS
SM
MD
LG