Ndërlidhjet

QYTETI I MEKSIKOS


Ministrat e financave dhe krerët e bankave qendrore të Rusisë, Shteteve të Bashkuara, Arabisë Saudite, Indisë dhe Bashkimit Evropian sot janë mbledhur në Meksikë në takimin me homologët e tyre të grupit G-20.
Grupi i formuar në 1999, i tubon vendet e zhvilluara, me qëllim të stabilizimit të sistemit financiar ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG