Ndërlidhjet

BEOGRAD


"Këshilli Kombëtar për Bashkëpunim me Gjykatën e Hagës do të mblidhet në fund të kësaj jave, por nuk duhen pritur rezultate spektakolare nga ky takim", ka thënë për mediatmisnistri serb për të drejtat e njeriut dhe pakicat, Rasim Lajic.
Lajic ka thënë se katër aktakuzat e fundit të ngritura nga Gjykata e Hagës kanë ardhur në momentin më të keq politik. "Kjo është një tjetër provë se Gjykata ka plotësisht mungesë kuptueshmërie, cfarë dëshmon se as Tribunali dhe as bashkësia ndërkombëtare nuk kanë verifikuar bashkëpunimin tonë në mënyrë të vlefshme", ka thënë ministri Lajic.
XS
SM
MD
LG