Ndërlidhjet

VIENË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara tha se Afganistani mund të bëhet një shtet i dështuar nëse nuk e frenon tregtinë ilegale me narkotikët.
Drejtori i Zyrës për luftimin e Drogës dhe Krimit, Antonio Maria Costa, tha se Afganistani përballet me ardhmëri të brishtë nëse nuk ndërmerr hapa energjikë për t'i shpërndarë laboratoret e drogës, dhe nëse nuk i lufton trafikantët, terroristët dhe komandantët e luftës.
XS
SM
MD
LG