Ndërlidhjet

SHKUP


Bashkësia ndërkombëtare e mbështet aksionin për dorëzimin vullnetar të armëve ilegale që e posedojnë qytetarët e Maqedonisë.
Zëdhënësit e Bashkimit Evropian, OSBE-së dhe misionit Konkordia në Shkup, vlerësuan se dorëzimi vulnetar i armëve do të ndihmojë në përmirësimin e gjendjes së sigurisë në vend, dhe e paraqet aspektin vital të Marrëveshjes së Ohrit.
XS
SM
MD
LG