Ndërlidhjet

PEKIN


Kina dhe Bashkimi Evropian kanë premtuar të zgjerojnë mardhëniet e tyre tregtare dhe kanë nënshkruar tre marrëveshje të rëndësishme.
Kjo është bërë e mundur gjatë takimit të rregullt cdo gjashtë muaj mes Brukselit zyrtar dhe Pekinit.
Bashkimi Evropian i ka dhënë mundësi Kinës të bashkëpunojë në zhvillimin e projektit Galileo, që synon të rivalizojë sistemin satelitor të Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG