Ndërlidhjet

DUBAI


Një televizion saudit ka transmetuar gjatë ditës përkthimin e parë të drejtpërdrejtë të faljes së Ramazanit nga Meka.
Sipas mediave saudite kjo është një përpjekje për të krijuar mundësi që feja islame të kuptohet në botë, si dhe është pjesë e fushatës për të përmirësuar imazhin e Arabisë Saudite në botë.
XS
SM
MD
LG