Ndërlidhjet

MOSKË


Zyra e Prokurorit të Përgjithshëm të Rusisë ka konfirmuar se janë marrë nën kontroll një numër aksionesh në kompaninë e naftës Yukos, shefi i së cilës, Miahil Khodorokvski është arrestuar. Ndaj tij janë ngritur shtatë aktakuza që lidhen që lidhen më mashtrim dhe mospagim detyrimesh financiare.
XS
SM
MD
LG