Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara e kanë shfaqur shpresën se rasti Yukos do të trajtohet drejtë dhe nuk do të paraqesë ndryshim në politikën e Rusisë ndaj biznesit.
Zëdhënësi i departamentit të Shtetit Richard Boucher tha mbrëmë se Shtetet e Bashkuara e kanë mbështetur dhe promovuar politikën liberale ekonomike të Rusisë.
"Sigurisht, shpresojmë që rasti do të trajtohet drejtë, dhe se kjo nuk do të paraqesë ndryshim të qasjeve të qeverisë ndaj biznesit dhe tregut të lirë", tha Boucher.
XS
SM
MD
LG