Ndërlidhjet

PODGORICË


Përfaqësues të sigurisë të Shqipërisë, Malit të Zi dhe UNMIK-ut dje kanë nënshkruar një marrëveshja për bashkëpunim më të ngushtë në luftimin e krimit të organizuar.
"Kjo do të mundësojë kuadër institucional, brenda të cilit tash e tutje do të punojmë. Policët në anët tjera të kufirit do të mund të shkëmbejnë informata dhe të jenë më efikas", ka thënë përfaqësuesi i UNMIK-ut Jan Christian Cady.
XS
SM
MD
LG