Ndërlidhjet

SHKUP


Në qeverinë e Maqedonisë sot u bënë ndryshime në katër ministri. Kryeministri Branko Cërvenkovski tha se "është fakt se ne nuk kemi pasur rezultate të mira në luftën tonë kundër papunësisë". Pos ministrave të rinjë maqedonas u emëruan edhe dy ministra të rinjë shqiptarë: Hixhet Mehmeti (ministër i drejtësisë) dhe Agron Buxhaku (ministër i transportit). Këto emërime formalisht duhet të miratohen edhe në Kuvendin e Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG