Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria afgane ka bërë publik projekt-kushtetutën për Afganistanin e pas talibanëve.
Projekt-kushtetuta synon të japë një përcaktim të qartë të sistemit politik në Afganistan dhe rolit të fesë islame në vend.
Projekti në fjalë i jep një rol të rëndësishëm presidentit dhe parlamentit dy-dhomësh.
XS
SM
MD
LG