Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Ambasadën e Turqisë në Hagë sot e ka tronditur një shpërthim, kanë njoftuar policia dhe zyrtarë të ambasadës. Sekretarja e ambasadës turke, Neli Ebenhut, ka thënë se nukka pësuar askush nga ky shpërthim, por nuk ka dhënë hollësi të tjera. Ndërsa një zëdhënës i policisë në Hagë ka thënë se ende nuk është vërtetuar nëse ky ka qenë sulm ndaj ambasadës apo fatkeqësi, por ka shtuar se për incidentin janë duke u bërë hetime.
XS
SM
MD
LG