Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri serb, Zoran Zhivkoviç e ka bërë publik sot librin për të cilin ai thotë se ka të bëjë me "terrorizmin shqiptar dhe krimin e organizuar në Kosovë". Zhivkoviç tha se ky hap synon ta ndihmojë NATO-n dhe autoritetet e Kombeve të Bashkuara në Kosovë që ta luftojnë terrorizmin dhe krimin e organizuar. Libri jep edhe emrat e 156 shqiptarëve të akuzuar nga Beogadi për krime kundër serbëve.
XS
SM
MD
LG