Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian tha se 10 vendet kandidate duhet të ndërmarrin "masa të menjëhershme dhe të vendosura" për t'i zgjidhur problemet që kanë, përpara se vitin e ardhshëm t'i bashkangjiten Unionit Evropian.
Në pjesën e raportit për Bullgarinë, Rumaninë dhe Turqinë, thuhet se Turqia përballet me "pengesa serioze" për fillimin e bisedimeve shkaku i mos-arritjes së zgjidhjes politike për Qipron.
XS
SM
MD
LG