Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shqipëria ka arritur marrëveshje me Bashkimin Evropian, sipas së cilës do të pranojë kthimin pas të migrantëve të paligjshëm, që kanë hyrë në territorin e BE-sw përmes Shqipërisë. Marrëveshja parasheh kthimin e shtetasve shqiptarë, por dhe tw tw huajve qw kanw hyrw nw territorin e Bashkimit.
Sipas komisionerit evropian për cështjet e drejtësisë, Antonio Vitorino, marrëveshja do të hyjë në fuqi në fillim të dhjetorit.
XS
SM
MD
LG