Ndërlidhjet

PIROT


Serbia është e aftë t'i procedojë rastet e ndërlidhura me krime të luftës, ndërsa prokurori Vlladimir Vukçeviq ka ndërmarrë hetime kundër Hashim Thaçit, Agim Çekut dhe Ramush Haradinajt, ka deklaruar minsitri serb i Drejtësisë Vlladan Batiç.
"Cilido që ka kryer krime në hapësirat e ish Jugosllavisë, pavarësisht ku i ka kryer dhe pavarësisht nga përkatësia etnike që ka, duhet dhe do të përgjigjet për krimet e bëra", ka thënë Batiç.
XS
SM
MD
LG