Ndërlidhjet

KOSTUR


Ministrat e mbrojtjes së Shqipërisë, Greqisë dhe Maqedonisë, kanë biseduar sot në Kostur të Greqisë për bashkëpunimin ushtarak të vendeve të Evropës Juglindore dhe për reformat në Maqedoni dhe Shqipëri për inkuadrimin e tyre në NATO.
Takimi i Ministrave të Mbrojtjes së Maqedonisë, Greqisë dhe Shqipërisë, Vllado Buçkovski, Janos Papandoniu dhe Pandeli Majko, ëshë organizuar në kuadër të planit grek për përgatitjet e Shqipërisë dhe Maqedonisë për anëtarësim në NATO.
"Nuk ka informata për ekstremistë shqiparë dhe përgatitjet e tyre për krijimin e Shqipërisë së Madhe në veri të Greqisë", ka thënë me këtë rast Ministri grek Papandoniu.
XS
SM
MD
LG