Ndërlidhjet

UASHINGTON


Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në NATO, Nikollas Bërns ka deklaruar se nuk mund të flitet për tërheqjen e trupave të Aleancës Perëndimore nga Ballkani për t'i fokusuar më pas në Irak apo gjetiu. "E di që popujt ballkanikë e shohin praninë e madhe të trupave amerikane dhe evropiane në Irak dhe në Afganistan, por nuk do ta lëshojmë Ballkanin, sepse përkushtimi ynë për këtë rajon, vazhdon të jetë i fuqishëm," ka thënë ambasadori amerikan në NATO, Nikollas Bërns.
XS
SM
MD
LG