Ndërlidhjet

PRISHTINË


Agjencia Evropiane për Rindërtim do të ndajë 50 milion euro për Kosovën në vitin 2004, ka thënë gjatë vizitës në Prishtinë, përfaqësuesi i kësaj agjencie, Tieri Bernar Gere. Gjatë bisedës me kryeministrin e Kosovës, Bajram Rexhepi, ai ka thënë se këto mjete janë planifikuar në Samitin e Bashkimit Evropian në Selnik, ndërsa do të përdoren për konsolidimin dhe forcimin e institucioneve të Kosovës.
Shuma e përgjithshme e Agjencisë Evropiane për Rindërtim për Ballkanin, në vitin e ardhshëm është 200 milion euro.
XS
SM
MD
LG