Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në një raport të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE, thuhet se Serbia ka shënuar përparim në gjykimin nga sistemi vendor i drejtësisë i krimeve të luftës të kryera gjatë kohës së Sllobodan Millosheviqit.
Megjithatë OSBE ka theksuar se ka ende mungesë të vullnetit politik për të njohur përgjegjësinë e Serbisë në luftrat e përgjakshme të viteve '90.
XS
SM
MD
LG