Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi i ka shprehur ngushëllimet e qeverisë së Kosovës homologut të tij italian pas sulmit të sotëm në Bagdad.
Në mes të tjerash në telegram shkruhej se "jemi të vetëdijshëm se shërbimi juaj si forcë paqeruajtëse këtu në Kosovë dhe në shumë vende të botës, është i motivuar nga vlerat më humane të njerëzimit, mirëqenies dhe dinjitetit. Vlera këto të rrënjosura në traditën kulturore, sociale dhe fetare të vendit tuaj.
Një numër vendesh, veçanërisht ato që kanë dërguar trupa në Irak kanë shprehur tronditjen e tyre për sulmin e sotëm.
XS
SM
MD
LG