Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Rexhepi ka paralajmëruar se në kuadër të qeverisë do të hapen Zyra për Integrime Evropiane dhe për Siguri.
Zyra për Siguri do t'i ndërlidhë Shërbimin Policor të Kosovës, KFOR-in dhe ndoshta edhe Trupat Mbrojtëse të Kosovës, ka thënë Rexhepi.
XS
SM
MD
LG