Ndërlidhjet

UASHINGTON


Sot u zhvillua takimi i pare i Komisionit te Partneritetit te Kartes SHBA-Adriatik 3.
Ne Sesionion Plenar ne Departamentin e Shtetit, moren pjese zv.ministri i Jashtëm i Shqiperise, Luan Hajdaraga, ministrja e Jashtme e Maqedonise Ilinka Mitreva, zv.ministri i Jashtëm i Kroacise Ivan Simonoviq, si dhe zv. sekretari amerikan i Shtetit,Richard Armitage.
Ne perfundim te takimit u miratua edhe nje Deklarate e Perbashket, ne te cilen u riafirmuan arritjet, si dhe u shpreh angazhimi per forcimin e bashkepunimit rajonal dhe mbeshtetjen e SHBA-ve ne proceset integruese te këtyre vendeve ne strukturat
euroatlantike.
XS
SM
MD
LG